Wimperextensions

Deze slideshow vereist JavaScript.

Van natuurlijke look tot “Bambi Eyes”

De nieuwste soort semi-permanente wimperverlenging van 1e klas kwaliteit. Langere, vollere en natuurlijk ogende wimpers die twee maanden blijven zitten. Het geheim van vele sterren!

Bij deze wimperextensions wordt elk afzonderlijk natuurlijk wimperhaartje met een aparte wimper extension verlengd. Dit geeft een natuurlijk effect. De extensions zijn vervaardigd van een hoogwaardig anti-allergisch materiaal met een vollere aanzet  aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde, precies zoals een natuurlijke wimperhaar. Ze worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale bonder ( zonder formaldehyde) die zacht en flexibel blijft en beslist geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. De wimpers worden per haartje bevestigd aan uw eigen wimper(s). Voor een verlenging worden ongeveer 60 tot 80 haartjes per oog gebruikt gebruikt.

U hebt geen mascara meer nodig, maar mag deze wel aanbrengen als u dit nodig vind. De mascara moet olievrij zijn en ook moet u de wimpers goed schoon houden om bijvoorbeeld Blepharitis te voorkomen. Voor vragen over de juiste verzorging kunt u terecht bij de specialiste. 

Natuurlijke wimpers hebben een gemiddelde levensduur van 2 maanden, waarna ze uitvallen en weer nieuw aangroeien. Om een mooie volle wimper te behouden, adviseren we om iedere 3 tot 4 weken een Refill behandeling uit te voeren.

 

 • Nieuwe set wimperextensions One by One                € 74,00
 • Opvullen 3 weken                                                           € 36,00
 • Opvullen 4 weken                                                           € 43,00
 • Opvullen 5 weken                                                           € 51,00

Na 6 weken wordt er weer een nieuwe set gerekend.

 

33 gedachten over “Wimperextensions

 1. Hallo, ik vroeg mijzelf af of er water op de wimperextentions mag komen. Iemand vertelde mij dat dat niet mocht.

  Met vriendelijke groeten,
  Remona

 2. Ik heb de wimperextensions vorige week laten zetten en ik ben er superblij mee. Mijn dochter vindt dat ik het vaker moet doen omdat je blik opener is en je er minder vermoeid uit ziet. Zelf ben ik blij dat ik eindelijk ook eens een beetje lange wimpers heb. Ze zien er heel natuurlijk uit.

 3. Hallo,

  Ik ben helaas net te laat voor de groupon actie voor wimperextensions.. ik had graag via deze actie de wimperextensions bij jullie laten zetten.. komt deze actie nog eens terug voor de zomer?

  Groeten Rosanne

   1. Dat is jammer dan red ik het net niet voor mn vakantie.. Balen ik was t van t weekend helemaal vergeten en nu ben ik net te laat! Hebben jullie zelf nog een actie met de wimperextensions?
    Groeten Rosanne

 4. Hallo Natasha,Ik wil vragen om afspraak maken voor wimperextention samen tegelijk met mijn vriendin…maar vanaf hoe laat kan ik je opo bellen?? alvast bedankt

  Groeten Julia

  1. Hallo Julia, u kunt van maandag t/m donderdag van 10.00 tot 20.00 bellen voor een afspraak.
   Groetjes, Natasja

 5. Hoi!

  Ik heb ze een keer hier laten zetten en ze waren super mooi gezet! Mijn vraag is of je nog aan de actie van groupon doet of heb je zelf nog een eigen actie voor de maand juli?

  Gr nikita

  1. Hallo Ina, sorry voor de late reactie maar er is op dit moment weer een actie. Als deze al is uitverkocht kan je altijd even een bellen of een sms/app sturen. Groeten Natasja

 6. Hallo Natasja,
  ik zie dat er een actie is van Groupon en ik zou het graag eens uitproberen voor mijn vakantie. is er aankomende week in de avond nog ruimte?

  groetjes Kim

  1. Hallo Kim,
   Ik zie nu je bericht pas maar zeker in de avonden is er voorlopig geen plek. Je kunt het beste even bellen of een SMS sturen oor een afspraak.
   Groeten Natasja

 7. Hallo Natasja,

  Hoe lang duurt het ongeveer om een nieuwe set te laten zetten? Ik wil graag samen met een vriendin komen.

  Groeten,
  Amy

  1. Hallo Amy,

   Een nieuwe set plaatsen duurt ongeveer een uur per persoon.
   Om een afspraak te maken kunt u even bellen of een smsje/appje sturen.

   Groeten Natasja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: