Tele’way

Heeft u zich altijd al geërgerd aan rode adertjes, pigmentvlekken, steelwratjes of andere huid oneffenheden? Met Tele’way heb ik de oplossing in slechts enkele minuten! Tele’way is een (nagenoeg) pijnloze behandeling met verbluffend en direct resultaat.

Het Tele’way apparaat werkt door middel van een unieke technologie de USHF (Ultra Short High Frequency) die zowel in de medische als in de cosmetische wereld al vele jaren met uitstekend resultaat gebruikt wordt. De behandelingen zijn kort van duur en geven direct resultaat. In een enkel geval zijn meerdere behandelingen nodig, afhankelijk van de hoeveelheid te behandelen gebieden. Uiteraard wordt er gewerkt met een hoge mate van deskundigheid en veiligheid. Bovendien wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van wegwerpmateriaal zodat de hygiëne gewaarborgd is.

Na de behandeling
Vermijd de eerste dagen zwemmen, sauna, bubbelbaden en zonnen. Gebruik van make-up is vier dagen na de behandeling weer toegestaan. Na de behandeling kunt u tijdelijk zwelling, roodheid en korstvorming op de behandelde zones waarnemen. Dit is het meest zichtbaar op de tweede dag en wordt minder vanaf de vierde dag. Korstjes mogen niet verwijderd worden. Na een aantal dagen ziet u het mooie resultaat.

U krijgt een formulier mee waarin staat hoe u uw huid de eerste dagen moet verzorgen. De eerste dagen gebruikt u alleen High Colour Inflame, dat u indept met een nat watje met Antisept. Dit zorgt voor bescherming en desinfectie. Daarnaast gebruikt u onder uw normale dagverzorging.

Interesse?

Maak vrijblijvend een afspraak voor een intakegesprek. Hierin krijgt u advies over uw huidprobleem, en de behandeling, zodat u weet wat u te wachten staat.

VANAF € 31,00

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: